

قالیشویی ولنجک نصیری متخصص در شستشوی فرشهای گل ابریشم و نفیس با ضمانت نامه ، آبکشی کامل فرش با اصول مذهبی
شستوی انواع فرش و قالیشستوی انواع موکت و مبلمان
مراحل شستشوی قالی در قالیشویی ولنجک نصیری :
۱- غبارگیری در صورت نیاز :
به نوعی جایگزین مرحله چوبکاری فرش در شست وشوی خانگی است. قالیهای دستباف و یا قالیهای ماشینی که خاک زیادی دارند حتما باید قبل از شستن خاکگیری شوند. دستگاه خاکگیر با نیروی برق کار میکند و هر بار حدود ۳۰ فرش را با قدرت بالا حدود ۲ساعت میچرخاند.
۲- شستشو با مواد شوینده :
فرشهای یک اندازه، کنار هم و روی یک سطح صاف پهن میشوند، آب با فشار روی فرشها گرفته میشود. پس از آن که تمام فرش به خوبی خیس شد مواد پاک کننده را به مقدار مناسب روی سطح قالی میریزندسپس دستگاههای ویژه شستوشو روی فرشها حرکت میکنند میشوند این دستگاه ها دارای شلاقهای بزرگ و دایرهای شکل میباشند و توسط نیروی برق به حرکت در میآید، و به آهستگی سطح فرش را سائیده و نقاط تیره و چرک آن را میشود.
۳- آبکشی :
پس از آن که تمام فرش به خوبی شسته شد توسط شلنگهای آب که دارای دوشهای پخش کننده است ودرآن فشار آب قابل تنظیم میباشد تمام فرش را شسته و موادشوینده را به خوبی از قالی خارج می کنند.
۴- آبکشی مرحله دوم :
پس از آبکشی مرحله اول انجام میگیرد تا از لحاظ شرعی قالی کاملا تمیز باشد
۵- آبگیری :
در این بخش فرشهای لول شده را دور آبگیر قرار میدهند. این دستگاهها استوانه ای هستند که فرش روی آن و به دیواره فلزی و مشبک آن مهار شده و با روشن شدن، به سرعت و با حرکت دورانی به چرخش در می آید. در این حالت به خاطر نیروی گریز از مرکز، بیشتر آب موجود در درون قالی به طرفین هدایت شده و از درون دیوار مشبک که در پشت قالی قرار دارد خارج می گردد.
۶- خشک کردن :
بهترین روش خشک کردن فرش ،پهن کردن آن درنور ملایم آفتاب است.اما برخی مواقع به علت شرایط جوی این امر میسر نیست لذا این شرکت اقدام به ساخت گرم خانه برای خشک کردن قالی نموده است. در این گرم خانه با ایجاد کانون حرارت مرکزی توسط یک هیتر بزرگ تمام فضای گرم خانه را به طور مساوی حرارت داده میشود سپس کلیه مفروشات را از داربستهای ویژه ای آویزان و در کوتاهترین زمان خشک می نمایند.
البته لازم به ذکر است مراحل شستشو برای مفروشات دارای پارگی و یا پوسیدگی اندکی تفاوت دارد.